Contact

Voor groepen vanaf 25 personen heeft Miramar Zeemuseum een speciaal programma, dat wordt afgestemd op de wensen en samenstelling van de groep.

Wij ontvangen u in onze zaal, met het verhaal ‘uit de koffer’. Deze koffer ging mee over de hele wereld met de excentrieke dame Jeanne Warners, die het museum oprichtte in 1956. Aan de hand van boeiende museumstukken uit de hutkoffer wordt het verhaal verteld. Dit duurt ongeveer 30 á 40 minuten.

Op dit moment is in het museum naast onze vaste expositie een wisseltentoonstelling te zien over de walvis. Van oerwalvissen tot aan de walvisvaart met de Willem Barentsz, met als topstukken het skelet van een dwergvinvis en een orkaschedel. Een museumbezoek duurt gemiddeld genomen een uur.

Tevens is het mogelijk voor groepen om een creatieve activiteit te doen. Voor scholen hebben wij een apart programma. Informeert u naar de mogelijkheden.

U kunt uw bezoek uitbreiden met een kopje koffie, thee of gebak. Gebruik van lunch is mogelijk via een cateraar.

Prijzen:

Groepstarief (vanaf 25 personen)*  

Volwassenen       
Kinderen          
Begeleiders       
Toeslag bij gebruik museumkaart
Creatieve activiteit

€7,00 p.p.
€4,50 p.p.*
Gratis
€3,00

Op aanvraag

*Bij groepen kinderen/schoolreizen vragen wij vanuit uw organisatie minimaal één begeleider per 4 kinderen. Deze betalen geen entree. Ook zijn er kinderfeestjes mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Miramar is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is tevens een rolstoel aanwezig en een invalidentoilet.

Na afloop bent u in de gelegenheid het museum zelfstandig te bekijken en om onze winkel te bezoeken. Hier verkopen wij de meest uiteenlopende sieraden, souvenirs en schelpen van over de hele wereld.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en datum van uw bezoek, kunt u mailen naar info@miramar-zeemuseum.nl of bellen naar 06-81074336.

LET OP: Op reserveringen voor een groepsbezoek zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Voorwaarden-zaalhuur.pdf

Openingstijden

Miramar is geopend van 1 april tot 1 november

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag: 
Zondag: 

Gesloten
13:00-17:00
13:00-17:00
13:00-17:00
13:00-17:00
Gesloten
13:00-17:00