Voor groepen vanaf 20 personen heeft Miramar Zeemuseum een speciaal programma, dat wordt afgestemd op de wensen en samenstelling van de groep.

Wij ontvangen u in onze zaal, met het verhaal ‘uit de koffer’. Deze koffer ging mee over de hele wereld met de excentrieke dame Jeanne Warners, die het museum oprichtte in 1956. Aan de hand van boeiende museumstukken uit de hutkoffer wordt het verhaal verteld. Dit duurt ongeveer 30 á 40 minuten.

U kunt ook kiezen voor een korte rondleiding door het museum. Op dit moment staat hier naast onze vaste expositie een wisseltentoonstelling over de walvis. Van oerwalvissen tot aan de walvisvaart met de Willem Barentsz, met als topstukken het skelet van een dwergvinvis en een orkaschedel.

Tevens is het mogelijk voor groepen om een creatieve activiteit te doen. U kunt uw bezoek uitbreiden met een kopje koffie, thee of gebak. Gebruik van lunch is mogelijk via een cateraar.

Voor scholen hebben wij een apart programma. Informeert u naar de mogelijkheden.

Prijzen:

Groepstarief (vanaf 20 personen)*      

Volwassenen        € 6,75 p.p.
Kinderen                € 4,50 p.p. **
Begeleiders           gratis

Toeslag bij gebruik Museumkaart     € 3,00 p.p.
Extra lezing of rondleiding                  € 1,50 p.p.
Creatieve activiteit                         v.a. € 2,50 p.p.
Koffie/thee                                               € 2,00
Frisdrank                                                  € 2,50
Ambachtelijk appelgebakje                € 2,50
Walnoot -honing laagjestaart            € 3,00
Brownie                                                     € 3,00

* Bij groepen van minder dan 20 personen komt er een extra toeslag van € 1,50 p.p. bovenop de gewone entreeprijs van € 7,50 voor volwassenen of € 4,50 voor kinderen (inclusief 1 lezing of rondleiding).

** Bij groepen kinderen/schoolreizen vragen wij vanuit uw organisatie minimaal één begeleider per 4 kinderen. Deze betalen geen entree. Ook zijn er kinderfeestjes mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Miramar is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is tevens een rolstoel aanwezig en een invalidentoilet.

Na afloop bent u in de gelegenheid het museum zelfstandig te bekijken en om onze winkel te bezoeken. Hier verkopen wij de meest uiteenlopende sieraden, souvenirs en schelpen van over de hele wereld.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en datum van uw bezoek, kunt u mailen naar info@miramar-zeemuseum.nl of bellen naar 06-81074336. Op reserveringen voor een groepsbezoek zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Openingstijden

Tijdens de voorjaarsvakantie (18 t/m 25 februari) geopend.

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag: 
Zondag: 

Gesloten
13:00-17:00
13:00-17:00
13:00-17:00
13:00-17:00
Gesloten
13:00-17:00