[NIEUWE EXPOSITIE] Miramar gaat weer open!

Het is zover! Na een paar maanden van onzekerheid en nieuwe ontwikkelingen omtrent het Coronavirus, mogen dan eindelijk ons deuren weer open. Morgen 1 juni, op Tweede Pinksterdag, gaan we om 13:00 open. Wel onder strikte voorwaarden en volgens het museumprotocol. Wij hebben er zin in!
Er is de afgelopen tijd achter gesloten deuren een hoop werk verzet en de nieuwe expositie Plasticsoep staat.

Om uw museumbezoek veilig en prettig te laten zijn, is er een museum protocol.
Daarvoor gelden de volgende regels:

• Bij uw bezoek hebt u geen gezondheidsklachten.
  • Er worden 12 bezoekers per tijdsblok toegelaten.
  • Groepen zijn niet toegestaan! Maximaal 2 personen samen of personen die uit 1 huishouden bestaan.
  • Alleen toegang met een gereserveerd ticket voor een bepaald tijdsblok. Het ticket kunt u telefonisch reserveren via 06-27274226, of via e-mail op info@miramar-zeemuseum.nl. Dit geldt ook voor Museumkaart houders.
  • De 1,5 meter-regel geldt in het hele museum. Hiervoor is een loop route uitgezet.
  • Betaal bij voorkeur contactloos.

We hopen er een mooi seizoen van te gaan maken.

Hopelijk tot snel!