[NIEUWE EXPOSITIE] Miramar gaat weer open!

Het is zover! Na een lange tijd van onzekerheid en ontwikkelingen omtrent het Coronavirus, mogen dan eindelijk onze deuren weer open.

Zondag 6 juni gaan we om 13:00 open.
Wel onder strikte voorwaarden en volgens het museumprotocol.

Wij hebben er zin in! Er is de afgelopen tijd namelijk achter gesloten deuren een hoop werk verzet en de nieuwe expositie Plasticsoep staat. Verder hebben we een walvisroute achter het museum gerealiseerd, waar je allerlei leuke feitjes over walvissen te weten komt.

—————————————————————————————————————————————————————–

Om uw museumbezoek veilig en prettig te laten zijn, is er een museum protocol.
Daarvoor gelden de volgende regels:

• Bij uw bezoek hebt u geen gezondheidsklachten.
  • Er worden 16 bezoekers per tijdsblok toegelaten.
  • Groepen zijn niet toegestaan! Maximaal 4 personen samen of meerdere personen uit 1 huishouden.
  • Alleen toegang met een gereserveerd ticket voor een bepaald tijdsblok. Het ticket kunt u telefonisch reserveren via 06-27274226, of via de knop op de homepagina. Dit geldt ook voor Museumkaart houders.
  • De 1,5 meter-regel geldt in het hele museum. Hiervoor is een loop route uitgezet.
  • Betaal bij voorkeur contactloos.

We hopen er een mooi seizoen van te gaan maken.

Hopelijk tot snel!