Donateurinformatie

Wilt u het museum steunen? Dat kan door donateur te worden. Voor kleine musea, zoals Miramar Zeemuseum, is steun hard nodig. Zo kunnen we het museum open houden voor het publiek. Miramar Zeemuseum heeft geen structurele subsidies en draait voornamelijk op eigen inkomsten.

We hopen u als donateur en ambassadeur van het museum te kunnen verwelkomen.

Mocht u overwegen donateur te worden dan zijn er drie mogelijkheden:

  • Donateursbijdrage vanaf € 25,-
    Gratis toegang tot ons museum voor twee personen, uitnodiging voor de donateursavond, 10% korting op ons winkelassortiment en u ontvangt onze digitale nieuwsbrief.
  • Donateursbijdrage vanaf € 100,-
    Gratis toegang tot ons museum voor twee personen, uitnodiging voor de donateursavond, 10% korting op ons winkelassortiment en u ontvangt onze digitale nieuwsbrief. Ook krijgt u een uitnodiging voor de openingen van onze tentoonstellingen en exposities en mag u een keuze maken uit ons lezingenaanbod in ons ‘Science café’ (1 lezing).
  • Donateursbijdrage vanaf € 250,- (o.a. interessant voor ondernemers)
    Gratis toegang tot ons museum voor drie personen, uitnodiging voor de donateursavond, 10% korting op ons winkelassortiment en u ontvangt onze digitale nieuwsbrief. Ook krijgt u een uitnodiging voor de openingen van onze tentoonstellingen en exposities en mag u alle lezingen gratis bijwonen in ons ‘Science café’. Ook heeft u gratis toegang tot al onze verdere activiteiten.

Wij organiseren met enige regelmaat interessante lezingen, Tevens organiseren we ongeveer 5 bijeenkomsten per jaar: lezingen gehouden in ons ‘Science café’ en een donateursavond.

Hopelijk mogen we u begroeten als donateur of bedrijfsdonateur.

U kunt zich aanmelden via de donateursknop.