Rondleiding door de expositie O’Hanlons Rariteiten

Tot 31 oktober is in Miramar Zeemuseum de bijzondere tentoonstelling ‘O’Hanlons Rariteiten’ te zien. De conservator van het museum zal in de herfstvakantie op woensdag 19 oktober en woensdag 26 oktober een rondleiding geven door de expositie.

De conservator zal interessante en spannende verhalen vertellen aan de hand van de objecten in de tentoonstelling. Ook zeer geschikt voor kinderen.

Maximaal 20 personen kunnen mee. De rondleiding duurt ongeveer 30-40 minuten. U kunt zich hiervoor aanmelden via lezingen@miramar-zeemuseum.nl met vermelding voor hoeveel personen. U kunt ook altijd minimaal 15 minuten voor aanvang bij de balie informeren of de groep al vol zit. Misschien is er nog een plekje vrij.