Nacht in het Museum (22 & 23 oktober)

In onze bostuin knappert op 22 en 23 oktober een kampvuur. Terwijl je luistert naar onze verhalenverteller kun je iets lekkers roosteren op het vuur. Daarna mag je -in het donker!- ons museum in. Spannend! Neem je zaklamp mee en ontdek alle bijzondere, en soms misschien zelfs enge dieren in het museum. Weet jij onze haai te spotten? En kun jij tellen hoeveel schildpadden er zijn?

Kom het beleven tijdens de museumnacht in Miramar!

De avonden starten om 18:30, en eindigen om 20:30. Elk half uur wordt het verhaal opnieuw verteld. Hierdoor zijn er meerdere instapmomenten op de avond om eventuele drukte te spreiden.

Door beperkingen van de website lukt aanmelden alleen voor 23 oktober. Voor aanmeldingen voor 22 oktober of voor meer informatie over de twee avonden kunt u mailen naar info@miramar-zeemuseum.nl of bellen naar 06-27274226