Lezing over de walvis in april

Voor de maand april staan twee lezingen over de walvis gepland. De eerste lezing vindt plaats op zondag 2 april en wordt gegeven door Lex van Groningen. Hij is fotograaf en gids op Antarctica. In zijn lezing zal hij vertellen over de walvisvaart op en rond Antarctica. Ook zal hij vertellen over de rol van Nederland in deze periode.

De tweede lezing wordt gegeven door Klaas Post uit Urk. Hij verzamelt al vele jaren verschillende botten van oerwalvissen. Op zondag 23 april zal hij onder andere vertellen over de evolutie van walvissen en over de oerwalvissen die voorkwamen in Nederland.

Beide lezingen starten om 19:30, met een inloop vanaf 19:15. Entree bedraagt €7,50 per persoon.

Vooraf aanmelden kan door te mailen naar lezingen@miramar-zeemuseum.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld in het bericht om welke lezing het gaat.

Vanaf 2 april 2023 opent Miramar Zeemuseum haar deuren weer.

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
13:00 – 17:00 uur
Gesloten
13:00 – 17:00 uur

Ja, ik wil me graag opgeven voor de digitale nieuwsbrief van Miramar Zeemuseum.