Opening vier musea, Gemeente Westerveld, 8 april

Op zaterdag 8 april openen de vier musea – Miramar Zeemuseum, De Koloniehof, Museums Vledder en Oermuseum – met een feestelijk tintje hun deuren. De musea organiseren voor hun bezoekers diverse activiteiten. Miramar start met een prachtige schilderijen expositie van Charlotte Beunders voor wie de zee een bron van inspiratie is.

Ook te zien in Miramar op deze dag zijn de kunstenares Jenny Nes uit Diever met een expositie van haar op natuur en muziek geïnspireerde schilderijen. En de beeldhouwster Annette Kiewiet-Huitink met prachtige sculpturen gemaakt van serpentijn en zeepsteen.

om 11.30 kunt u in Miramar Zeemuseum het Mannenkoor uit Uffelte beluisteren. Zij zingen Nederlandse, Drentse, Engelse en Duitse liederen.

om 13.00 kunt u de slagwerkgroep “Sla je Slag” bewonderen met hun spetterend repertoire.

Elk museum heeft eigen activiteiten dus voor deze activiteiten bezoek de andere websites van de vier musea.